úterý 18. června 2013

Třídní výlet 18.6.2013


Dnešní třídní výlet do Plzeňské Zoo a Dinoparku se maximálně vyvedl. 
Cesta byla fajn, pan řidič je profík a odvezl i dovezl nás na 1* - děkujeme!

Počasí nám přálo o něco víc než by bylo "vhodné", takže jsme si chvílemi připadali jako na Sahaře. Naštěstí téměř na každém kroku byla "čerpací stanice" na které jsme náležitě doplnily pohonné hmoty.
Děti si stále doplňovaly vodu do lahví, někteří pojali doplnění tekutin opravdu důkladně a vycházely úplně mokré což bylo v tropickém počasí to nejpříjemnější. 

S dětmi jsem byly na všech dinosaurech v dinoparku -  některé potvory byly velice zuřivé, jiné hlasité nebo hladové. Společně jsem zašly do 3D kina, kde hlavně malé archeoložky pořádně provětraly hlasivky a ječely u každé scénky. 


Cestou po Zoo jsme zašly do starého statku, kde bylo mnoho exponátů ze starých dob, byla tam i domácí zvířata, nejvíc nadšení a dohadů vzbudila kráva. Po zjištění že se nejedná o krávu, ale o "Tura domácího" :-D vzniklo další dilema... "Je to on nebo ona?"

Mnoho nutných zastávek bylo také u stánků se zmrzlinou. Hitem dne byla kuličková zmrzlina v kšiltovkách, mnozí zde utratili většinu peněz. Před odchodem ze Zoo jsme zašly do obchůdku se suvenýry a zde padl zbytek kapesného... 

Ztráty dne: jedna erární kšiltovka - červená
jedna peněženka - prázdná
dvě lahve na pití - prázdné
několikery zapomenuté sluneční brýle vždy našly své majitele..
ztracené dítě - žádné!!! :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat