sobota 25. února 2012

Družina - výlet za sněhem na chatu Barbora v Českém Jiřetíně 25.2.2012


Fotografie z akce najdete zde


Protože je ve městě letošní zima chudá na sníh, vyrazily děti ze školní družiny na víkendový výlet na hory. Společně s p. vychovatelkou Krškovou a studentkou Vendulou Štípkovou se 17 dětí vypravilo do Českého Jiřetína na chatu Barboru. Už cestou autobusem je překvapily závěje sněhu, v Jiřetíně pak vyšláply kopec po zmrzlé silnici do chaty. Po ubytování šly na kopec bobovat. Sníh byl zmrzlý, tak boby svištěly jedna radost. Po obědě a krátkém odpočinku šly na procházku na konec vesnice, kde sněžný pluh nahrnul velké hromady sněhu, které využily k soutěžím a hrám. Večer byl ve znamení soutěže družstev a byl čas jít spát. I když se děti chystaly povídat až do rána, únava ze sněhu je zmohla. Ráno se probudily do fujavice, vypadalo, že v chatě zapadnou až do jara. V poledne se však počasí umoudřilo a vykouklo sluníčko, tak honem na boby a na kopec. Pak už jenom po obědě sbalit a hurá zpátky k rodičům.

Jak paní vychovatelce Krškové, tak studentce a naší bývalé žákyni V. Štípkové patří veliké poděkování za organizaci akce a péče o děti.  


**************************************

Výlet na hory: 
Pro děti jsme připravili výlet na hory za sněhem na chatu Barbora v Českém Jiřetíně. Odjezd je v sobotu 25.2. ráno, návrat v neděli okolo 15.00 hod., cena za dopravu a pobyt je 490,-Kč. Pozor – pojedeme linkovým autobusem z Litvínova, proto si rodiče musí zajistit dopravu do Litvínova na autobusové nádraží a zpět. Bližší informace dostanete po přihlášení. Pokud máte o výlet zájem, neváhejte, budu brát jen 15 dětí. Kršková L.

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA:
Přihlašuji své dítě…………………………………….na výlet do Českého Jiřetína 
25.-26.2.2012. Poukaz uhradím do 20.2.
     
                   Podpis rodiče:…………………………………………………………..

Žádné komentáře:

Okomentovat