středa 19. září 2012

Opékání buřtíků



  

Fotografie najdete zde
heslo jako vždy!!





*************************************

Milí rodiče,

na třídní schůzce jsme zmínili mimoškolní akci - "opékání buřtíků na Benediktu", jelikož se blíží chladné počasí, je nutné využít poslední teplé dny.

Akce je naplánovaná na 19.9.2012 kolem 15.00 u veřejného ohniště v objektu přírodního divadla - přístupová cesta nejblíže z parkoviště od restaurace Benedikt (bowling). 
Tatínci, maminky, sourozenci, babičky, dědové atd jsou vítání :-) - účast je samozřejmě dobrovolná :-)




Ohniště máme zamluvené, pan provozovatel přislíbil i několik jehlic na opékání - zbytek si musíme zajistit sami. Dřevo zajistí Zoubkovi, kečup a hořčici p. Pokorná.

Pokud budete chtít společně opékat buřtíky přineste si pro sebe: buřty, chléb, papírové talířky, pití, ubrousky a vše na co budete mít chuť.

Pokud chcete dětem zajistit organizovanou zábavu přineste míče, švihadla a jiné... (osobně myslím, že děti se zabaví i bez organizování.....)

Dlouhodobá předpověď počasí se mění téměř od hodiny.. odpoledne uváděli 24°C slunečno, večer již 14°C a déšť - doufám, že se počasí do středy  umoudří..... no a pokud ne, tak si přineste i termosky s čajem,  pláštěnky, gumovky a deštníky.... možná...








1 komentář:

  1. Dnešní den byl opravdu krásný. Myslím ten kdo byl na opékání může jen potvrdit.Fakt super.....:-) Licková.

    OdpovědětVymazat