čtvrtek 17. října 2013

Pořízení mobilní počítačové učebny s příslušenstvím

Vážení a milí žáci, rodiče, přátelé školy, 

naše škola se přihlásila do projektu „Chytré hlavy pro Sever“, v rámci kterého můžeme získat kompletně vybavenou venkovní učebnu v ceně cca 550 000,- Kč zcela zdarma. Je potřeba ovšem zvítězit ve veřejném hlasování, které probíhá formou e-mailu.

Prosím Vás tedy o to, abyste naší škole poslali své hlasy, a to následujícím způsobem:

-          Na internetu zadáte www.chytrehlavy.cz , následně vyberete záložku „Veřejné hlasování“. Naše škola je v kategorii ZŠ (oranžová barva). Vyberete možnost č. 4 – vybudování venkovní učebny. Po kliknutí napíšete své jméno a e-mail. Na e-mail Vám přijde potvrzující zpráva, ve které kliknete na odkaz. Tím je hlasování provedeno. Z jedné e-mailové schránky můžete poslat nejvýše jeden hlas, ovšem můžete poslat pod svým jménem hlasy z různých e-mailových adres (např. soukromá a pracovní, apod.).

-          Formou SMS na tel. číslo 606 631 602 – můžete poslat 5 SMS, přičemž jejich cena je standardní podle Vašeho tarifu, nejedná se o placené číslo. SMS posílejte ve tvaru: HLAVYmezeraCISLOPROJEKTUmezeraPRIJMENImezeraJMENOmezeraADRESA
(např. HLAVY 4 NOVAK JAN FIBICHA 2789 MOST)
Důležité je číslo 4 – to je náš projekt
Zároveň Vás prosím, abyste tento e-mail a žádost o podporu předali i dalším kamarádům, známým, kolegům atd. Jde nám o to, že díky tomuto projektu můžeme mít užitečné a krásné vybavení pro všechny žáky od přípravné třídy až po deváťáky, přičemž sami bychom si je nikdy nepořídili. Předem všem děkuji za podporu. S pozdravem Roman Ziegler a kolektiv pracovníků 8. ZŠ v Mostě.


Mgr. Bc. Roman Ziegler,
ředitel školy
Základní škola, Most,
Vítězslava Nezvala 2614,
příspěvková organizace
Tel.: +420 476 442 273

Žádné komentáře:

Okomentovat