pondělí 28. září 2015

Školní rok 2015/2016 bude věnován CHARITATIVNÍM PROJEKTŮM

10.09.2015 13:00

V letošním školní roce se žáci i zaměstnanci školy budou věnovat charitativní činnosti, a to ve prospěch organizace či osob, které si každá třída zvolila - škále je široká, od postižených osob přes Klokánek po zvířata v Zooparku v Chomutově či pejsky a kočičky v útulku.

Každá třída si zvolila "svou" charitu a také způsob, kterým bude vybranou organizaci či osobu podporovat. Navíc uspořádáme několik společných akcí, jejichž výtěžek bude věnován právě na charitu - např. burzu hraček a knih, Vánoční jarmark, letní jarmark, sbírku víček a další.

Jsme rádi, že většina dětí byla z nápadu věnovat se charitativní činnosti nadšená a že se již některé třídy své role ujaly (jak můžete zjistit např. na webových stránkách mosteckého psího útulku). Těšíme se z toho, že můžeme a dokážeme pomoci těm, kteří to potřebují.



**************************

Postřeh rodiče: Jsem velice ráda, že se škola vydala tímto směrem. V dnešní době je spousta potřebných.  
Naše třída má maličko náskok a již má jeden "milý" charitativní projekt za sebou. Vzpomínáte? Povodně 2013, následný článek v Mosteckém deníku.

**************************







O charitativním projektu se kterým se zúčastní třída 5.a vás budu brzy informovat. /Zatím mohu pošeptat, že se bude týkat pejsků. V plánu je malá přednáška/debata s ukázkou, výjezd celé třídy, dlouhé povídání, věcná sbírka...... Podrobnosti se brzy dozvíte :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat